Ann Kåge Form

söndag 16 februari 2014

I fredags blev det…

… en promenad till Rådhustorget i Söderköping för att titta till min torgplats. Här var inte så mycket aktivitet just nu men det blir mer och mer ju närmare sommaren vi kommer. Det är ett väldigt gulligt torg med kullersten och finfin utsikt. Här kommer några extra  suddiga och murriga bilder. Jag drog upp ” brightness ” riktigt ordentligt på bilderna men nån sol kom ändå inte fram…  ; )
Denna veckas vara är ett minidoftljus från och med måndag kväll. Hinner inte ändra just nu!
Hoppas du haft en skön helg och får en fin start på veckan!

8 kommentarer:

 1. Kul att det blir lite marknad på Rådhustorget! Det passar ju perfekt!
  Ja, när man ser bilderna har man svårt att tänka sej sommarsol och värme just nu! Men, men....det lär väl komma ändå, trots att det känns mycket avlägset just nu! Lite solglimtar fick vi här idag, men det kunde gott bli lite oftare...!
  Ha en fin vecka!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lisa!Har äntligen hittat hur jag kan svara på kommentarer så nu provar jag . Ha en skön vecka du också.
   Kram Ann

   Radera
 2. Fint att se Söderköping vintertid. Oj, oj, oj så fort tiden går, känns som alldeles nyligen vi gick en rejäl vandring genom stan. Köpte glass vid kanalen, var på "lagerhusgalleriet", minns inte riktigt vad det heter men tror att du senare under sommaren ställde ut där. Vi hittade också en mycket fin kryddträdgård som var öppen för allmänheten. Följer ditt arbete här på bloggen. Kopparna med den enkla blå randen har ett fint västkustuttryck.
  Har försiktigt tagit upp en ide om ev samarbete med L under östgötadagarna i september...vi får se vad det kan utmynna i. Fundera du också.. Det ska kännas bra för alla naturligtvis men vi har ju en del tid på oss....jag jobbar för tillfället med ett par projekt som ska sjösättas nu i vår.
  Med varmaste kram fr Tina på Hönö

  SvaraRadera
 3. Faktiskt ganska likt vårt lilla torg i Gamleby... =)
  Nä, nu vill vi ha vår!!! eller hur?
  Kramis Sofia

  SvaraRadera
 4. Kan tro att det är mysigt att ha torgplats i vackra Söderköping, snart är det mars...det går framåt, ha de så hörs vi snart, kram

  SvaraRadera
 5. Det kommer att bli en fin marknadsplats om man tänker bort snöhögarna och släpper fram solen!
  Vilket mysigt krukmakeri du besökte när du köpte lerkranen. Bra att du berättade vad man har en sådan till.
  Du gör så mycket fint, fast det har jag nog skrivit förut. De vita kopparna med blåa ränder påminner om porslin vi hade när jag var liten.

  Kram Agneta

  SvaraRadera
 6. Härligt att träffa dig idag o få se vad som är på gång. I den fina skålen kommer jag lägga vårgrön mossa och en vit orkideblomma, innan den far till våra vänner i Dalarna. Enkelt o fint :) kram ann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul och träffa dig också och din fina dotter.Vilken vacker dekoration du kom på till skålen. Vi hörs!
   Kram Ann

   Radera