Ann Kåge Form

onsdag 14 maj 2014

På köksbordet...

... äppelblom och vit pelargon.
Hoppas att du också hade några härliga soltimmar idag och att sommaren kommer i morgon!

6 kommentarer:

 1. Oj, så fint du har det på bordet!
  Jodå, det blev sol på förmiddagen så jag hämtade söt duk till lilla trädgårdsbordet och plockade en liljekonvaljbukett till vasen. Skulle få trädgårdsbesök på eftermiddagen så jag tänkte att där kan vi sätta oss sen en stund och smutta på myntate av färska kvistar från kryddlandet, i stora rosenkoppar med guldkant och prata om odlandets vedermödor.
  Jo, pyttsan... Framåt eftermiddagen drog de tunga molnen in och vi fick stå och värma händerna runt våra koppar medan det duggregnade. Önskade att jag åtminstone haft ett rejält växthus som vi kunnat sitta i. Teet var gott i alla fall.

  Ha det fint
  /Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Man ska visst inte tänka ut något i förväg... men allt blev ju bra ändå. Hoppas du får en solig helg!
   Kram Ann

   Radera
 2. Den riktiga "majkänslan" infinner sej när jag tittar in här hos dej! Jag märkte knappt av solen idag - fastnade framför datorn när jag plankade en låt till kören! :) Det ska bli bättring imorron och i helgen! Hoppas på soligt väder då!
  Vilken härlig bild!
  Kram
  LIsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina. Musik är ju också härligt men nu kommer ett par dagar med nästan sommarvärme. Ha en skön helg!
   Kram Ann

   Radera
 3. Hej! Roligt att hitta in till dig. Jättefin keramik! Jag gör ljus i 100 procent stearin och har en ljusverkstad här hemma så en del likheter har vi allt. Jobbar du med något annat också?
  Må så gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket så kul att du hittat min blogg. Ja, jag jobbar med annat också men vill ju växa i mitt företag. Låter kul med ljusverkstad.Tittar in på din blogg också!
   Kram Ann

   Radera